top of page

Ervaringen en birthstories

BERICHTEN DIE WE KREGEN

Sophie D.

Dag lieve Charlotte en Annelien, wat een prachtige tocht is hier begonnen. We zijn zo blij en trots. Dank jullie voor alle zorgen, we voelden ons vanaf de eerste afspraak in hele warme veilige handen. Jullie hebben ons zo geholpen. Geen mooier begin voor Sophia dan deze bijzondere klim. Sophia eet veel en groeit met de uren, lichtjes ontwaken in haar kleine oogjes en tegelijk ademt en kreunt ze zo schattig en kwetsbaar.

Justine D.

Door de onverwachte inleiding werd het bij ons een spoedkeizersnede. Als we op voorhand hadden geweten dat Jerome via een keizersnede geboren zou worden, dan nog zou ik jullie gevraagd hebben. Ik had al van jullie aanpak gehoord via een vriendin maar wist toen nog niet hoe belangrijk het uiteindelijk echt is om iemand aan je zijde te hebben die er echt 100% voor je is. Ook de foto's hebben me echt geholpen om de puzzel terug te kunnen maken van die lange nacht. We zijn jullie voor altijd dankbaar.

Julie S.

De bevallingsnacht vergeet ik nooit meer. Zoveel gedeeld, gelachen en gehuild met jullie. Ik zou jullie het best omschrijven als respectvol, zorgzaam en attent. Die houdingen en technieken om met de pijn om te gaan, had ik nergens anders kunnen lezen. Het blijft een dag waar ik met kippevel naar terugkijk en ik voel nu nog alle details en emoties terug. En jullie maken er voor altijd deel van uit <3

Lynn D.

Ik was met mijn tweede zwangerschap overtijd en moest ingeleid worden. Dat was niet het leukste scenario, en we waren dan ook blij dat we een doula mochten meenemen naar het ziekenhuis. Er was niet veel voorbereidingstijd, maar na de korte kennismaking hadden we al vertrouwen dat het ons ging lukken. De bevalling duurde uiteindelijk lang, maar ik heb me niet één seconde aan mijn lot overgelaten gevoeld dankzij de doula. Ook mijn man was dankbaar dat ze erbij was, om te weten wat hij kon doen om te helpen, hetgeen door de vermoeidheid echt een cadeau was.

Caroline S.

Ik zou echt elke vrouw aanraden om minstens de prenatale sessie te volgen bij jullie. Mijn ervaring met jullie was super fijn, twee bijzondere zieltjes met een grote missie en grote dosis professionaliteit. Bevallen is echt een intens proces als vrouw, en als man, en je vergeet nooit hoe je je toen gevoeld hebt. Gelukkig was jij er om de sfeer altijd sereen te houden. Ook bedankt voor de prachtige foto's, super waardevol voor ons en voor Georges.

Kim D. V.

Dankjewel allebei, 
Jullie aanwezigheid, tips en steun hebben mij veel deugd gedaan. Ik vond het oprecht een mooie ervaring en dat is mede dankzij jullie ❤️

Nathalie N.

Jullie als doula inhuren was de beste beslissing, het had niet hetzelfde geweest zonder jullie. Ik was tijdens mijn eerste zwangerschap druk bezig met mijn eigen zaak en vond nauwelijks tijd om stil te staan bij de zwangerschap en de komende bevalling. Toen ik op 8 maanden in actie schoot en wist dat ik een expert bij wou.

Elise L.

Onze vorige bevalling eindigde helaas in een keizersnede. We wilden met deze zwangerschap meer ondersteuning om meer kans te hebben op een natuurlijk bevalling. De gynaecoloog sprak over een doula. Hoewel we vreesden daar te laat mee begonnen te zijn, hebben de doula's van Birth Roots ons echt liefdevol gesteund. We zij begonnen met een grondige snelcursus waarin we werkten op het zelfvertrouwen. We hebben allerlei technieken uitgeprobeerd en bleek dat hypnobirthing en specifieke drukpunten voor ons echt werkten. Eens de weeën begonnen waren hebben we de doula van wacht opgebeld. Ze was super rustig, de hele tijd. Zo behulpzaam op de meest onzichtbare manier. Het voelde heel natuurlijk om een doula bij de bevalling te hebben en tegelijk toch de intimiteit te hebben met mijn man.  Al de extra's die ze die nacht hebben uitgeprobeerd zijn echt nodig geweest om de rustige sfeer te bewaren in de verloskamer. We zijn ook super blij met de eerste foto's van Willem. We hebben echt het gevoel een betere start te hebben gehad dankzij de liefdevolle sfeer tijdens de komst van onze Willem. Ik zou het iedereen aanraden om hierin te investeren.

Stéphanie V.

Ik ben je enorm dankbaar dat je onze pittige turbulente bevalling mee hebt helpen balanceren! Gisteren was blijkbaar de dag van de vroedvrouw. Hopelijk werd ook jij in de bloemetjes gezet! (Ik weer niet of dag van de doula bestaat 🤔)
Dankzij jou advies, steun, focus op de zon die opkwam.. hebben we mooie herinneringen aan die nacht/ochtend. Je hebt niet enkel Leon op de wereld helpen komen, ook mij en Tom dichter bij elkaar gebracht als koppel en prille ouders.
je doet dat op zo’n authentieke manier! Daar kan ik enkel dankbaar voor zijn, dat jij op ons pad kwam. Als we ooit nog een baby willen, wil ik jou erbij 😉🙏🌹

REVIEWS: Birth Classes
bottom of page